top of page
IMG_6556.jpg

Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en poezenbaby's in het hart van Nederland: Utrecht. Een paar jaar geleden studeerde ik eventmanagement aan de Breda University of Applied Sciences. Ik specialiseerde me hierbij in marketing en heb hier ook mijn afstudeeropdracht op gericht. Ik merkte dat ik hier na mijn studie graag mee verder wilde. Echter gooide corona roet in het eten, waardoor ik twee jaar later nog steeds vast zat bij mijn bijbaan bij een niet nader te noemen gele supermarkt :) Ik voelde me opgesloten, miste uitdaging en het wilde maar niet lukken om een baan te vinden in mijn vakgebied. Ik kwam in een burn-out terecht en was totaal niet meer de vrolijke Nikki that I once was.

Echter werd dit dieptepunt een keerpunt in mijn leven, wat ervoor heeft gezorgd dat ik op zoek ging naar wat mij echt gelukkig maakt. En nu mag ik als virtual assistant iedere dag doen wat ik leuk vind en de allergezelligste klanten helpen groeien!

Dit ben ik, Nikki

NIDIVA staat eigenlijk heel simpel voor: NIKKI DIX VIRTUAL ASSISTANT.

Maar ik zou Nikki niet zijn als er niet meer achter zit dan alleen dat. Het is een Latijns woord dat staat voor het tot stand brengen van iets nieuws. Daarnaast zit er het woord diva in, wat godin betekent en staat voor het vinden van je innerlijke kracht. Én volgens de numerologie heeft de samenhang van de letters nidiva een achterliggende diepere betekenis. Het staat voor het streven naar vrijheid. Een gevoel van nieuwsgierigheid, en van meer willen in het leven dan de standaard ratrace. Het open staan voor nieuwe uitdagingen. Altijd met meerdere dingen tegelijkertijd bezig zijn en op zoek gaan naar manieren om creativiteit te uiten. Het houden van reizen, avontuur en overvloed, maar toch ook optimaal  kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. En dat past dus helemaal 100% bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen.

Mijn onderneming, website en werkstijl zijn misschien anders dan anderen. Minder zakelijk. Minder strak. Maar ik ben van mening dat ik bij alles wat ik doe een beetje van mijzelf erin moet stoppen. Ik kan mensen het beste helpen door mezelf te blijven, door me niet anders voor te doen dan ik ben. Mijn goede en mijn slechte kanten. De leuke en de mindere momenten. Mijn chaotische ADHD-brein omzetten in goudklompjes. Vrolijk. Warm. Kleurrijk. Creatief. Vanuit mijn hart. In de Griekse taal gebruiken ze hier het woord Meraki voor: "to do something with soul, passion, love and creativity, and to put a piece of yourself in everything you do". En daarmee trek ik juist klanten aan die bij me passen en zich herkennen in mijn verhaal, waardoor we een persoonlijkere klik hebben!

That's what she said

“Ik ben zo blij met onze samenwerking! Nikki voert verschillende opdrachten uit voor mijn klanten, zoals het creëren van social media content, het ontwerpen en schrijven van nieuwsbrieven, maar ook design opdrachten zoals het ontwerpen van e-books etc. De samenwerking is vanaf het begin heel soepel verlopen. Nikki heeft een fijne en duidelijke communicatie en koppelt altijd alles netjes terug. Ze reageert snel en pakt dingen direct op. Daarnaast is ze zeer perfectionistisch en heb ik zelden iets op haar werk aan te merken. Ze is creatief, schrijft onwijs goed, kan makkelijk haar tone-of-voice aanpassen op de klant, ze denkt mee, levert altijd goede kwaliteit en is heel prettig in de omgang. Nikki, ik ben je heel dankbaar voor wat je allemaal voor BeautyClick doet en ik hoop dat we nog heel lang mogen samenwerken! Je bent een topper!”

IMG_6705.jpg
bottom of page