_DSC5452_edited.jpg
IK  BEN ZO BLIJ DAT JE ER BENT!

Dit ben ik, Nikki

Nikki is een meisje dat direct is en niet bang is om haar mening te uiten. Ze kan heel uitgesproken zijn, maar kan zich ook heel afzijdig houden. Ze houdt er niet van om in het middelpunt te staan. Ze is creatief en spontaan, maar probeert wel altijd realistisch te blijven. Ze is ontzettend perfectionistisch maar tegelijkertijd ook een chaotische rommelkont. Ze zit bomvol goede ideeën maar wanneer iets niet gaat zoals ze het wilt raakt ze ontzettend gefrustreerd en rust ze niet voor het gelukt is. Ze is loyaal en betrouwbaar, wanneer iets gedaan moet worden doet ze het en ze zal je altijd proberen te helpen als je haar nodig hebt.

_DSC5544.jpg

Hoe het begon

Ik ben 27 jaar en anderhalf jaar geleden getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik en mijn man wonen samen in het hart van Nederland: Utrecht. Een paar jaar geleden studeerde ik event management aan de Breda University of Applied Sciences. Ik specialiseerde me hierbij in marketing en heb hier ook mijn afstudeeropdracht op gericht. Een leerzame periode, waarbij ik voor mijn scriptie en marketingplan een dikke, vette 9 kreeg! Ik merkte dat hier mijn interesse lag en dat ik hier graag mee verder wilde. Echter gooide corona roet in het eten, waardoor ik twee jaar later nog steeds vast zat bij mijn bijbaan.

Ik voelde me opgesloten, miste uitdaging en het wilde maar niet lukken om een baan te vinden in mijn vakgebied. Ik kwam in een heftige burn-out terecht en raakte mezelf volledig kwijt. Echter werd dit dieptepunt een keerpunt in mijn leven, wat ervoor heeft gezorgd dat ik op zoek wil gaan naar wat mij echt gelukkig maakt. Ik wil mijn dromen achterna gaan en anderen helpen. Ik ben gek op visualiseren, concepten creëren en wil anderen inspireren met mijn creativiteit. Ik wil vrij zijn in wat ik doe, doen wat ik leuk vind, klanten helpen die mij gelukkig maken en die ik kan helpen groeien in hun onderneming!

Waarom de naam Nidiva?

NIDIVA staat eigenlijk heel simpel voor: NIKKI DIX VIRTUAL ASSISTANT. Maar ik zou Nikki niet zijn als er niet meer achter zit dan alleen dat. Het is een latijns woord dat staat voor het tot stand brengen van iets nieuws. Daarnaast zit er het woord diva in, wat godin betekent en staat voor het vinden van je innerlijke kracht. Volgens de numerologie heeft de samenhang van het woord nidiva een achterliggende diepere betekenis. Het staat voor het streven naar vrijheid en kracht. Het houden van reizen, avontuur en het ontmoeten van nieuwe mensen. Een sterk gevoel van nieuwsgierigheid dat tot nieuwe ervaringen leidt. Voortdurend op zoek zijn naar veranderingen en open staan voor nieuwe plekken. Het leuk vinden om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Ambitie, optimisme, inspireren, motiveren en optimaal genieten van het leven. Van nature een mensenmens.De letters staan voor:

N
I
D
I
V
A
Heeft verbeeldings-kracht en wilt graag hoger streven. Raakt snel enthousiast over nieuwe ideeën. Zal nooit opgeven ondanks sommige obstakels.
Is gek op het oplossen van problemen. Ziet dingen graag vanuit andere perspectieven en is creatief. Wilt graag nieuwe ervaringen en kennis opdoen.
Objectief en altijd op zoek naar de beste manier om haar doelen te bereiken. Is vastberaden, verantwoordelijk en gedisciplineerd.
Vol licht en enthousiasme. Neemt daardoor soms impulsieve beslissingen. Heeft altijd veranderingen en uitdagingen nodig. 
Heeft een grote fantasie, verzint graag nieuwe concepten en wilt ambitie en initiatief uitstralen. Is betrouwbaar en doelgericht.
MIJN FAVORIETEN
SOCIAL MEDIA:
TOOL:
ZELFHULPBOEK:
WERKPLEK:
PASSEN WE BIJ ELKAAR?

Mijn bedrijf en mijn website zijn misschien anders dan anderen. Minder zakelijk. Minder strak. Maar ik ben van mening dat ik bij alles wat ik doe een beetje van mijzelf erin moet stoppen. Ik kan mensen het beste helpen door mezelf te blijven, door me niet anders voor te doen dan ik ben. Mijn goede en mijn slechte kanten. De leuke en de mindere momenten. Mijn chaotische brein omzetten in goudklompjes. Vrolijk. Warm. Kleurrijk. Creatief. Vanuit mijn hart. In de Griekse taal gebruiken ze hier het woord Meraki voor: "to do something with soul, passion, love and creativity, and to put a piece of yourself in everything you do"