top of page
IMG_6556.jpg
IK  BEN ZO BLIJ DAT JE ER BENT!

Dit ben ik, Nikki

Nikki is een meisje dat direct is en zeker niet bang is om haar mening te uiten. Toch staat ze niet graag in het middelpunt, en is ze spontaan maar soms verlegen. Ze is creatief en ambitieus, maar probeert wel altijd realistisch te blijven. Ze is een gigantische perfectionist maar tegelijkertijd ook een chaotische rommelkont. Ze zit bomvol goede ideeën maar wanneer iets niet gaat zoals ze het wilt raakt ze gefrustreerd, en rust ze niet voor het gelukt is. Ze is loyaal en betrouwbaar, wanneer iets gedaan moet worden doet ze het en ze zal je altijd proberen te helpen als je haar nodig hebt.

Hoe het begon

Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn man en poezenbaby's in het hart van Nederland: Utrecht. Een paar jaar geleden studeerde ik event management aan de Breda University of Applied Sciences. Ik specialiseerde me hierbij in marketing en heb hier ook mijn afstudeeropdracht op gericht. Ik merkte dat ik hier na mijn studie graag mee verder wilde. Echter gooide corona roet in het eten, waardoor ik twee jaar later nog steeds vast zat bij mijn bijbaan.

Ik voelde me opgesloten, miste uitdaging en het wilde maar niet lukken om een baan te vinden in mijn vakgebied. Ik kwam in een burn-out terecht en was totaal niet meer de vrolijke Nikki that I once was. Echter werd dit dieptepunt een keerpunt in mijn leven, wat ervoor heeft gezorgd dat ik op zoek wil gaan naar wat mij echt gelukkig maakt. Ik wil iedere dag doen wat ik leuk vind en de allergezelligste klanten helpen groeien in hun onderneming!

Waarom de naam Nidiva?

NIDIVA staat eigenlijk heel simpel voor: NIKKI DIX VIRTUAL ASSISTANT. Maar ik zou Nikki niet zijn als er niet meer achter zit dan alleen dat. Het is een latijns woord dat staat voor het tot stand brengen van iets nieuws. Daarnaast zit er het woord diva in, wat godin betekent en staat voor het vinden van je innerlijke kracht. Volgens de numerologie heeft de samenhang van het woord nidiva een achterliggende diepere betekenis. Het staat voor het streven naar vrijheid en kracht. Het houden van reizen, avontuur en het ontmoeten van nieuwe mensen. Een sterk gevoel van nieuwsgierigheid dat tot nieuwe ervaringen leidt. Voortdurend op zoek zijn naar veranderingen en open staan voor nieuwe uitdagingen. Het leuk vinden om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn en altijd op zoek naar manieren om creativiteit te uiten. Ambitie, optimisme, inspireren, motiveren en optimaal genieten van het leven.

Mijn bedrijf en mijn website zijn misschien anders dan anderen. Minder zakelijk. Minder strak. Maar ik ben van mening dat ik bij alles wat ik doe een beetje van mijzelf erin moet stoppen. Ik kan mensen het beste helpen door mezelf te blijven, door me niet anders voor te doen dan ik ben. Mijn goede en mijn slechte kanten. De leuke en de mindere momenten. Mijn chaotische brein omzetten in goudklompjes. Vrolijk. Warm. Kleurrijk. Creatief. Vanuit mijn hart. In de Griekse taal gebruiken ze hier het woord Meraki voor: "to do something with soul, passion, love and creativity, and to put a piece of yourself in everything you do"

PASSEN WE BIJ ELKAAR?
bottom of page