top of page

 Bouw jouw eigen huisstijl 

 Bouw jouw eigen huisstijl 

Herken jij dit probleem?

Je bent net gestart als ondernemer en bent druk met jouw merk op te bouwen. Je wilt graag een professionele en consistente uitstraling, maar je weet zelf niet zo goed hoe dit moet. Je hebt niet het budget om het creëren van je huisstijl uit te besteden aan een designer, en zou dit graag op een snelle en makkelijke manier zelf willen doen.

Dan is mijn gratis e-book echt wat voor jou!

Laat het visuele plaatje, en daarmee het hart van jouw onderneming, kloppen!

Na het doorlopen van dit e-book:

Heb je een mooi, uniek en professioneel logo voor jouw
merk, wat in één oogopslag je ideale klanten aantrekt
 

Heb je een top combinatie van kleuren, lettertypes, en
grafische elementen die jouw persoonlijkheid uitstralen

Heb je een huisstijldocument waarmee je je huisstijl kan implementeren in Canva, je website en op social media

"Dit e-book is creatief, speels, inventief, mooi gemaakt en heel leuk om mee te werken. Met de tips die Nikki geeft heb ik binnen no time een huisstijl kunnen creëren waar ik supertrots op ben!"
Anker 1
_DSC5482.png
MIJN NAAM IS NIKKI DIX

Ik ben werkzaam als virtual assistant, en help jou graag bij het bouwen van je brand! Merk je dat je graag wilt starten als ondernemer maar niet weet wat je moet doen? Wil je groeien door online zichtbaar te zijn?

Ik specialiseer mijzelf in personal branding en social media strategie. Samen met jou wil ik kijken naar jouw kernwaarden, doelgroep, en identiteit om hier vanuit een huisstijl en/of social media plan te creëren.

Heb je niet genoeg tijd om het zelf te doen? Dan kun je ervoor kiezen om dit aan mij uit te besteden. Kijk bij mijn diensten voor meer informatie over mijn aanbod.

background3.png
FREEBIE

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang een gratis huisstijltemplate inclusief e-book, zodat je zelf leert hoe je je huisstijl vormgeeft.

Check je (ongewenste) mail!

Freebie2_edited.png

let's connect

  • Email5
  • Instgram3
  • Facebook
  • Pinterest - White Circle
bottom of page